Veranda's

Veranda's

Soorten veranda's

Veranda's zijn er in verschillende soorten en maten. Het is vooral belangrijk om voor uzelf na te gaan waar uw smaak precies ligt en hoe hierbij de stijl van de rest van uw tuin hierbij aansluit. Houdt u meer van open of lijkt het u mooi om de zijkanten te voorzien van extra pilaren of van glazen of kunststof wanden? Is de stijl van uw tuin erg strak en modern? Dan is het wellicht slim dit in uw achterhoofd te houden tijdens de besluitvorming.

Veranda prijzen

De prijs van een veranda verschilt per soort. Van invloed hierop zijn onder andere de grootte ervan en het materiaal dat wordt gebruikt. Bepaalde soorten hout of aluminium kunnen bijvoorbeeld behoorlijk prijzig, of juist goedkoop zijn. Ook zal de prijs natuurlijk hoger oplopen wanneer u besluit er een vloer in te leggen en de wanden te voorzien van glas. Voor een vrij eenvoudige veranda kunt u al voor onder de 1.000 euro klaar zijn. Een meer exclusieve variant kan al gauw duizenden euro's kosten.

Veranda kopen?

Bent u zelf opzoek naar een mooie veranda voor in uw tuin. Op onze site zit u hiervoor aan het juiste adres. Doe een aanvraag via het contactformulier en wij doen voor u de rest. Aangezien wij samenwerken met verschillende partners die zich bezighouden met van alles rondom tuinen kunnen wij voor u een partner selecteren die een offerte voor u op kan stellen. Gelieve dus aan te geven wat precies uw wensen zijn, dan kunnen wij ervoor zorgen dat u op maat geholpen wordt!

 

Terug naar overzicht