Tuinverlichting

Tuinverlichting voor een meer sfeervolle tuin

Uw tuin verlichten kan al op een eenvoudige manier. Het voornaamste doel van buitenverlichting is tenslotte om ook tijdens de meer donkere periodes van een dag voldoende zicht te hebben. Voor veel mensen is dit al voldoende. Sommige vormen van tuinverlichting hebben naast de primaire functie ook nog de functie van sfeer maken. Led-lampen en buitenspots zijn bekende voorbeelden van verlichting die deze functie in veel gevallen vervullen. Deze typen verlichting kunnen nét voor dat extra beetje warmte zorgen, waar uw tuin aan toe is. De tuinverlichting van vandaag heeft daarom meerdere functies dan alleen het geven van licht.

Functionele tuinverlichting

Op tuinverlichting en verlichting in het algemeen kunt u jaarlijks veel kosten besparen. In de praktijk betalen mensen vaak onnodig teveel voor hun energiekosten, bijvoorbeeld doordat er vergeten wordt het licht uit te maken. Een goede oplossing hiervoor is door gebruik te maken van sensor lampen. U komt 's avonds waarschijnlijk liever niet thuis wanneer het pikke donker is, waardoor u uw verlichting aan laat staan. Op zich logisch, maar het kan een stuk praktischer. Een sensor lamp zorgt ervoor dat het licht alleen aangaat wanneer dit nodig is. Zo bespaart u onnodige kosten. Daarnaast zijn er nog andere manieren om u geld te besparen. Zo zijn de tl-lamp, de spaarlamp en de led-lamp erg zuinig in hun energieverbruik. Gloeilampen daarentegen verbruiken veel meer energie.

Tuinverlichting kopen?

Opzoek naar tuinverlichting in welke vorm dan ook? Gelieve uw wensen aan ons kenbaar te maken via het contactformulier op deze site. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat één van onze partners contact met u opneemt.