Sensor lampen

Sensor lampen

Sensor lampen zijn zeer handig en geliefd. Lees er hieronder meer over.

Voordelen sensor lamp kopen

Een sensor lamp heeft verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel van een sensor lamp is dat deze lamp kosten besparend werkt. Vooral in ruimtes waar u minder vaak komt, bijvoorbeeld in de kelder of badkamer, maar vooral ook buiten kan een sensor lamp u flink wat kosten besparen. Een sensor lamp is voorzien van een sensor die bewegingen detecteert. Wanneer er geen beweging plaatsvindt zal de lamp ook niet aanstaan. U hoeft op deze manier niet meer zelf eraan te denken het licht uit te maken wanneer u een (buiten)ruimte verlaat.

Daarnaast wordt een sensor lamp ook gezien als een nuttig middel tegen diefstal. Wanneer 's nachts ineens het licht van de sensor lamp aanspringt zal een inbreker zich eerder omdraaien omdat de kans dat hij of zij gezien wordt groter wordt. Een sensor lamp kan dus zeker ook gezien worden als afschrikmiddel tegen diefstal.

Felle sensor lamp voor buiten

Belangrijk om van te voren te bedenken is dat een sensor lamp voor buiten feller mag zijn dan een voor binnen. Het voornaamste doel van een sensor lamp voor buiten is toch dat deze voldoende licht geeft. Aan een minder felle lamp die vooral een warme kleur afgeeft heeft u dus minder aan; deze is wellicht meer geschikt voor een binnenruimte.

Sensor lamp kopen?

Er zijn verschillende soorten sensor lampen te verkrijgen voor buiten. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat één van onze partners u zal helpen met uw wensen.

 

Terug naar overzicht