Schuttingen

Een mooie tuin is pas echt af met een mooie schutting. Zorg er dus voor dat u een juiste keuze maakt!

Soorten schuttingen

Het woord 'schutting' is een zeer breed begrip. Schuttingen zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. Schuttingen van hout zijn erg populair, maar ook betonnen schuttingen worden vaak geplaatst. Daarnaast zijn er nog schuttingen van allerlei andere soorten materiaal, waaronder aluminium en glas, te verkrijgen. Voor welk soort u kiest maakt in principe weinig uit. Bij de ene tuin staat een houten schutting mooier, terwijl bij een andere tuin een aluminium schutting beter staat. Heeft u een tuin die erg groen kleurt en voorzien is van veel planten en bloemen? Wellicht is dan een houten schutting (eventueel in combinatie met een klimop) voor u de beste keuze. Houdt u meer van strak en modern, wellicht dat dan een (deels) glazen schutting een goede optie voor uw tuin is.

Kleuren schuttingen

Behalve het soort materiaal schutting speelt ook de kleur van de schutting een belangrijke rol in het meegeven van een bepaalde uitstraling aan uw tuin. Een houten schutting hoeft bijvoorbeeld niet per definitie een bruine kleur te hebben. Wanneer u uw houten schutting een zwarte of witte kleur meegeeft dan ziet uw tuin er opeens al een stuk anders uit. De kleur zwart maakt uw tuin bijvoorbeeld al snel een stuk 'strakker'. Bedenk dus dat ook kleur een belangrijke rol speelt in het meegeven van een bepaalde uitstraling aan uw tuin en dat u dus niet alleen naar het materiaal hoeft te kijken.

Schutting laten plaatsen?

Wilt u een schutting laten plaatsen en zoekt u hiervoor een goede leverancier? Aangezien wij samenwerken met verschillende partners op gebied van tuinen zijn wij in staat u een goede leverancier voor te leggen die in uw behoefte kan voorzien. Hiervoor hoeft u alleen even het contactformulier op deze pagina in te vullen. U krijgt vanzelf reactie van één van onze leveranciers.