Beton schutting

Beton schuttingen

Opzoek naar een betonnen schutting? Wij informeren u graag over de voordelen ervan en over hoe u aan een mooie betonnen schutting kunt komen!

Soorten beton schuttingen

De term 'beton' klinkt al snel erg grauw en saai. Het is echter een misverstand om te denken dat alle betonnen schuttingen saai zijn, integendeel. Net als met houten schuttingen kunt u ook met betonnen schuttingen erg veel kanten op. U kunt het zo luxe en duur maken als u zelf wilt. De ene persoon neemt genoegen met een standaard stenen muur zonder al te veel poespas, zolang deze maar niet te duur is. Weer iemand anders vindt het niet erg om wat meer te betalen om zo over een luxere en meer stijlvolle variant te beschikken. Wat beton betreft zijn er verschillende soorten motieven en kleuren mogelijk om uit te kiezen. Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan een nostalgisch, graniet of rots motief van een zwarte, witte of grijze kleur. Een mooie sierlijke afwerking in de vorm van een afdekkap kan uw schutting helemaal af maken.

Stem uw beton schutting goed af met uw tuin

U kunt de granieten zwarte schutting van uw buurman of buurvrouw nog zo mooi vinden, bedenk wel dat elke tuin anders is en dat voor uw eigen tuin misschien weer heel andere regels gelden. Een goede afstemming tussen schutting en de rest van de tuin is daarom erg belangrijk. Een witte schutting bij een wit huis kan het geheel misschien wel té wit maken. Denk hier vooraf in ieder geval goed over na. Het zou zonde zijn een schutting te laten plaatsen waar u later na spijt van heeft.

Beton schutting laten plaatsen?

Vul het contactformulier op deze site in wanneer u van plan bent een beton schutting te laten plaatsen. Wij zorgen ervoor dat één van onze partners contact met u opneemt.

 

Terug naar overzicht