Rolluiken

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies en voordelen. Zo zorgen ze onder andere voor privacy binnenshuis. Andere voordelen vindt u hieronder. Onderaan deze tekst kunt u ook teruglezen hoe u op een eenvoudige manier aan rolluiken kunt komen.

Voordelen rolluiken

Rolluiken hebben over het algemeen niet echt het imago van een stijlvol product. Op dit gebied zal een rolluik het nooit echt winnen ten opzichte van bepaalde andere zonweringen, zoals zonneschermen en markiezen. Deze hebben vaak namelijk een veel fraaier uiterlijk. Toch zitten er ten opzichte van andere zonwerende producten aan rolluiken zeker de nodige voordelen. Waar andere zonwerende producten slechts voor een gedeelte de zonnestralen buiten houden, doet een rolluik dit volledig. Een ander voordeel is dat een rolluik beschermt tegen inbraak en vandalisme. Daarnaast zijn rolluiken een welkome toevoeging als het gaat om isolatie tegen de kou. Genoeg voordelen dus!

Prijzen rolluiken

Veel mensen kopen een rolluik puur voor het tegenhouden van licht. Onder het motto 'als het z'n werk maar doet' is voor deze mensen vooral belangrijk dat zo'n rolluik niet al te duur is. Dit is een nobel streven maar u kunt uzelf ook voorzien van nog wat nodige luxe. De rolluiken van tegenwoordig zijn namelijk ook in geautomatiseerde varianten te verkrijgen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rolluik met een tijdklok, draaischakelaar of afstandbediening. Hiervoor betaalt u natuurlijk wel een meerprijs. Afhankelijk van uit welke variant u precies kiest ligt deze meerprijs gemiddeld op ongeveer 40 euro.

Rolluiken kopen

Via tuincentrum-online.nl kunt u op een eenvoudige wijze in contact komen met een rolluiken verkoper. Bent u dus van plan om één of meerdere rolluiken aan te schaffen, neemt u dan gerust contact met ons op! Maak via het contactformulier uw wens kenbaar en wij sturen deze vervolgens door naar een partner, waarvan u z.s.m. bericht zult ontvangen.

 

Terug naar overzicht